loader image

KRIK BAND

Ukoliko želite da se o Vašoj prigodi priča mjesecima nakon, obratite nam se s povjerenjem! Krik band – šestoro profesionalaca koji će ispuniti sve vaše glazbene želje i napraviti odličan štimung. Svadbe, domjenci, fešte, korporativne zabave, eventi i klupske svirke.

KOnTAKT PODACI

O NAMA

Krik band je profesionalni glazbeni sastav spreman za uveličavanje svih vrsta evenata (domjenci, svadbene svečanosti, klupski nastupi itd.) po čitavoj Hrvatskoj, ali i svijetu. Od 2015. godine, čini ukupno šest članova, koji uz pet instrumentalista, te ženski vokal, svaki event pretvore u nezaboravnu i najdražu uspomenu i iskustvo koje publika, ali i organizatori pamte godinama. Naša izvedba nikoga ne ostavlja ravnodušnim što najbolje potvrđuju zadovoljni mladenci svojim komentarima na našoj stranici s dojmovima.

Raznovrstan glazbeni repertoar koji pokriva razdoblje preko četiri desetljeća s više od 1000 pjesama različitih stilova i žanrova. Naročitu pažnju posvećujemo preciznom slaganju svadbenog repertoara u dogovoru s mladencima.Krik Band Vam može ponuditi izvođenje programa, te vođenje svečanosti na visokom nivou.

Iskustvom i glazbenom kreativnošću u mogućnosti smo ispuniti svaku Vašu glazbenu želju s vrhunskom opremom. Budući da imamo iza sebe velik broj odsviranih vjenčanja po cijeloj Hrvatskoj, jamčimo Vam odličan show i zabavu za pamćenje.

Profesionalan pristup radu i organizaciji, kao i zavidan atraktivan nastup, te posjedovanje glazbeno scenske opreme za sve prilike, a koja uključuje kompletan sustav za ozvučenje kao i kompletna rasvjeta pozornice, čine upravo Krik Band pravim odabirom za svaki Vaš event.

Talentom, iskustvom i energijom spremni smo ispuniti Vaše glazbene želje. Svaka odsvirana i odpjevana nota proizlazi iz vrhunskih instrumenata, te se reproducira na profesionalnom ozvučenju.

 

ČLANOVI BENDA

Tamara Jug – Vokal
Antonio Razum – Violina, vokal
Ivan Razum – Solo gitara, kontra, vokal – 0911918840
Antonio Rožić – Harmonika, klavijatura, vokal
Stjepan Domović – Bas gitara, berda, vokal
Josip Car – Bubnjevi, vokal

 

Galerija slika