loader image

Šoić – One man band

Damir Šoić – dugogodišnje iskustvo, vrsnog glazbenika i zabavljača, jamačno nudi urnebesan i nezaboravan provod u pratnjama na vjenčanje, svatovima, krstitkama, krizmama, … 

Glazbenik različitih glazbenih afiniteta, širokih pogleda i velikog iskustva stečenog na brojnim hrvatskim i europskim pozornicama, predstavlja danas skladan zabavno – glazbeni proizvod koji se zove ONE MAN ŠOIĆ BAND. Dakle, jedan čovjek orkestar, a prema Vašim potrebama i željama se nadograđujem sa pjevačem, gitaristom, …
Od 2011 godine stalno surađujem sa profesionalnim pjevačem Elvisom Krznarić, i najčešće nas možete vidjeti kao duo „Elvis & Šoić band“. 

KOnTAKT PODACI

O nama

Šoić Band Vam to svakako može pružiti i opustiti Vas u valovima neprekidnog veselja i ugođaja.
Moje dugogodišnje iskustvo, vrsnog glazbenika i zabavljača, jamačno nudi urnebesan i nezaboravan provod u pratnjama na vjenčanje, svatovima, krstitkama, krizmama, rođendanima, rastavama i da ne nabrajam….

Kod mene, po dogovoru, možete sami kreirati tijek događanja Vaše veselice s time da se ja u trenutku prilagođavam samom tijeku događaja, tako da sve bude spontano. Vodim Vaš cjelokupni program na svadbi po Vašem ili mojem scenariju.
Nakon godina druženja i sviranja sa različitim profesionalnim muzičarima, izgradio sam široki repertoar za svaku prigodu, od svadbe do kluba, od internacionalnog do domaćeg, uz želju i uvjerenje da svoju energiju i radost muziciranja mogu podijeliti sa svima Vama.

Moj repertoar je svestran i pozamašan, bio bi neskroman, kada bih obećao da znam „ama baš sve“, no ja po Vašim željama, samo za Vaš trenutak, svakodnevno dopunjujem svoj repertoar. Specijaliziran sam za svadbenu, dalmatinsku, ličku, slavonsku, starogradsku, zagorsku, vojvođansku, hercegovačku, bosansku, narodnu, zabavnu, pop-rock i tamburašku glazbu. Te sve ono što ja sam ne mogu, „u pomoć“ zovem probrane profesionalne muzičare.
Kao uvjereni entuzijast, ali i iskusni profesionalac koristim se samo vrhunskim instrumentima i najkvalitetnijim ozvučenjem (bežičnim), a atmosferu upotpunjujem atraktivnim svjetlosnim efektima. Najmoderniji instrumenti koje sviram: elektronska harmonika
Roland fr7x i klavijatura Yamaha TYROS2.

Upotrebom velikog broja instrumenata trudim se približiti originalnom zvuku u svim glazbenim stilovima. Upravo takav pristup čini me onim što jest: pravim izborom za sve ljubitelje dobre glazbe i vrhunske zabave.

U današnje vrijeme „FEŠTA NON STOP“  u pauzama zabavljam goste skečevima i raznim dosjetkama te kad gosti žele zapjevati, razvučem elektronsku harmoniku (Roland fr7x), koja u sebi ima pratnju mnogih instrumenata kao što su bubnjevi, trube violine klarinet, mandolina…, te zvučim kao veliki bend. Također mogu biti priključen daljinski preko razglasa i obilaziti goste oko stola ili terase.

Sve to, pa i više nego što uopće pomislite, nudim Vam po pristupačnoj cijeni.
(Duo – „Elvis & Šoić band“ 600€ za svadbenu svečanost, Pratnja na vjenčanje 200€).
Dajemo račun!

Nadam se da ste pronašli u mojoj velikoj ponudi ono što ste tražili, a niste do sada mogli naći na hrvatskom tržištu.

Ne dovodite u pitanje kvalitetu Vaše svečanosti, neka Vaš izbor bude ŠOIĆ BAND ! ! !

S poštovanjem,

Damir Šoić

članovi:

Damir Šoić
Elvisom Krznarić

Galerija slika